Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Dalyvių atsiliepimai grįžus iš Prancūzijos

 

 

R. Levickas: Projektinė išvyka mane labai sužavėjo. Veiklos programa Prancūzijoje buvo gerai organizuota ir įdomi. Labiausiai įsiminė sporto dienos renginiai, lankytinos vietos, muziejai, gamyklos. Taip pat gilų įspūdį paliko prancūziškos virtuvės šedevrai. Asmeniškai įgijau daug patirties, kurią galėsiu panaudoti savo darbe ir popamokinėje veikloje.

 J. Aksamatauskienė: Su kiekviena veikla visuomet turtinasi žinių ir jausmų bagažas. Įdomu iš naujo atrasti kultūrų panašumus ir skirtumus. Pastarieji ypač atsiskleidė šioje šalyje, tačiau tai nesukliudė siekti bendrų pagal programą numatytų tikslų, t.y. spręsti ekologinius klausimus. Man asmeniškai įdomiausia veikla buvo laboratorijose atliekami praktiniai bandymai bei eksperimentai, kurie vizualiai paskatino susimąstyti apie globalinę taršą ir jos sumažinimo paieškos kelius. Žinoma, ir kultūrinė-pažintinė pusė taip pat nepamirštama: šilto klimato juosta lepino karštomis dienomis ir ragino gėrėtis vaizdais. Viliuosi, jog veikla Tulūzoje patiko visiems dalyviams.

D. Chormanskytė: Savaitė Prancūzijoje prabėgo neįtikėtinai greitai. Džiaugiuosi, jog teko iš taip arti išvysti ir susipažinti su šios šalies kultūra bei tradicijomis. Susiradau daug draugų iš įvairių šalių. Turėjau galimybę praplėsti anglų kalbos žinias bei savo bendravimo įgūdžius. Paskutinę dieną buvo sunku atsisveikinti su šeima bei keliais žmonėmis, tačiau labai tikiuosi, jog dar teks išvysti jų veidus. Atminty liko patirti neišdildomi įspūdžiai, kurių nepamiršiu niekad!

D. Stoškutė: Būrelis „Draugystės tiltas“, išaugo į projektą "Love the nature, save your future'“. Konferencija Prancūzijoje paliko daug gerų įspūdžių. Pirmiausia - aplankėme labai gražią šalį, antra - turėjome galimybę susipažinti su kitos šalies kultūra, architektūra ir kitais dalykais. Būtent miesto ir gamtos vaizdai man paliko didžiausią įspūdį. Žmonės, su kuriais bendravome visą savaitę, buvo labai mandagūs, geranoriški, todėl išvykstant buvo gaila su jais atsisveikinti. Tikiuosi, kad dar teks galimybė juos pamatyti. Iš organizacinės pusės labiausiai įsiminė sporto diena, kurios metu reikėjo bėgti 3 km distanciją, žaisti tinklinį, šokti šokį „Zumba“. Ši veikla buvo itin linksma, o aplink tvyrojusi gera nuotaika padėjo puikiai praleisti laiką. Esu dėkinga mokytojai už suteiktą galimybę aplankyti šią šalį, smagiai praleisti laiką su draugais, patobulinti anglų kalbos žinias.

L. Jankūnas: Ši kelionė man suteikė nepakartojamų įspūdžių. Tai buvo nuostabi galimybė pagerinti savo bendravimo įgūdžius. Susiradau draugų iš Prancūzijos, Turkijos, Ispanijos. Nors ši kelionė truko vos savaitę, mano anglų kalbos žinios gerokai sutvirtėjo. Labai sužavėjo šalies architektūra, pastatai, aplankytos vietovės. Tikiuosi, kad su žmonėmis, su kuriais susipažinau šioje šalyje, tęsiu pradėtą bendravimą ir kada nors dar sugrįšiu į šią šalį.

 

 

 

 
Dabar lankosi
Mes turime 5 svečius online