Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Susitikimas su A. Antanaičiu

 

Š.m. kovo 15 dieną gimnazijoje sulaukėme svečio. Mus aplankė žurnalistas, literatūrologas, „Laisvosios bangos“ radijo tarybos pirmininkas ir visuomenės veikėjas  Audrys Antanaitis.

Per ketvirtą pamoką į 311 kabinetą susirinko III ir IV gimnazijos klasių moksleiviai, kurie domisi žiniasklaida ir jos veikla ar net svajoja apie žurnalisto specialybę.

Paskaitos metu diskutavome apie žiniasklaidos tikslą ir idėją, žurnalistikos padėtį ir ateitį, gavome aiškius atsakymus į rūpimus klausimus. Laikas su A. Antanaičiu neprailgo – žurnalistas laisvai bendravo su susirinkusiais, suprantamai ir be užuolankų nušvietė mums įvairias žiniasklaidos puses, papasakojo linksmų nuotykių iš savo darbo praktikos. Įdomu buvo išgirsti ir apie pačią žurnalisto ir radijo laidų vedėjo darbo praktiką. Galbūt kai kam ši informacija padės renkantis ir studijų kryptį?

Be abejonės, ši paskaita dalyvavusiems buvo naudinga – iš pirmų lūpų sužinojome daug dalykų apie žiniasklaidą ir jos virtuvę, šios žinios galimai mums pasitarnaus ir ateityje.

Laura Dukauskaitė

 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online