Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Šiais metais pažymimos 155-osios Antono Čechovo gimimo metinės. Ta proga rusų kalbos besimokantys Kelmės rajono mokyklų atstovai rinkosi Tytuvėnų gimnazijoje. Čia vyko šventė, pavadinta „Žmoguje viskas turi būti gražu…“

 

Praėjusį penktadienį į Kelmės rajono Tytuvėnų gimnaziją sugužėjo mokiniai ir mokytojai iš 12 rajono mokyklų. Čia juos sukvietė jau aštuntąjį kartą vykstantis tradicinis angliškų dainų konkursas, kurio metu skambėjo „Geriausios Eurovizijos dainos“.

Kovo 13 d. Tytuvėnų miesto bibliotekoje vyko netradicinė dailės pamoka „Lietuvių liaudies dainos, mįslės, patarlės knygose ir dailėje“. Į ją susirinko 8a klasės mokiniai. Kaip sakė bibliotekininkė Dalia Galbuogienė, ši pamoka – savotiška etnografinių regionų metų pradžia.

 
 
 

Tytuvėnų gimnazijoje vaikai mokosi trijų užsienio kalbų. Pirmoji nepažįstama kalba, su kuria susiduria jau antroje klasėje – anglų. Metai iš metų mokiniai tobulina svetimos kalbos įgūdžius ne tik pamokose, bet vyksta įvairios mokyklos ir rajono olimpiados, šventės, varžytuvės. Vienos jų – tradicinis rajono mokyklų angliškų dainų konkursas.

Apsisuko metų ratas. Vėl iki egzaminų abiturientams lieka tik šimtas dienų. Tytuvėnų gimnazijos trečiokai gimnazistai savo vyresniuosius bičiulius ketvirtokus, mokytojus, tėvelius pakvietė į tradicinį Šimtadienį. Šiais metais jie surengė kruizą laivu „Šimtanikas“. Juo abiturientai ieškojo Egzaminlandijos. Laivą „plukdė“ įgula, kuriai vadovavo Dovilė Stoškutė ir Karolis Levickas.

Tytuvėnų gimnazijos abiturientai ir mokinių tarybos nariai vieningai sutarė: mokykloje būtina surengti renginį, kurio metu dalyviai galėtų pažinti save, išmokti bendradarbiauti grupėse ir turiningai praleisti savo laisvalaikį. Ši mintis buvo įgyvendinta stovyklos „Naktis gimnazijoje. Kuriu save šiąnakt“ metu.



 
Dabar lankosi
Mes turime 15 svečius online