Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Paskaita "Skaičiuok ir taupyk"

2015-01-09 gimnazijoje gausiai susirinko Tytuvėnų bendruomenės nariai - senjorai. III amžiaus universiteto dalyviams vyko paskaita "Skaičiuok ir taupyk", kurią vedė matematikos mokytoja metodininkė Jolanta Aksamatauskienė. 
Paskaitos dalyviai aktyviai mokėsi skaičiuoti nauja valiuta, išmoko atpažinti netikrus Eurus. Visi susipažino su psichologiniais taupymo aspektais bei taupumo-šykštumo ribos apskaičiavimo metodika, nusistatė, nuo ko ir kada reikia pradėti taupyti. 
Senjorai paskaitos metu prisiminė ir pakartojo, kaip reikia apskaičiuoti procentus ir sprendė praktinio turinio uždavinius su akcijų ir nuolaidų parduotuvėse nustatymo būtinybe. 
III amžiaus universiteto dalyviai susipažino su 10 pagrindinių taupymo taisyklių, analizavo taupumo buityje mitus ir realybės faktus. Visi dalyviai susidarė asmeninį individualų ir racionalų taupymo planą ir atliko psichologinius testus "kaip gyventi ekonomiškiau?". Senjorams buvo pasiūlytos naudingos  internetinės nuorodos bei padalomoji medžiaga - rekomendacijos, kaip pritaikyti matematiką savo gyvenimo kasdienybėje.
 
Dabar lankosi
Mes turime 16 svečius online