Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Liepos 13 dieną Tytuvėnų gimnazija atsisveikino su 67 laidos abiturientais. Gimnazijos aktų salėje įteikti brandos atestatai visiems, kurie sėkmingai įveikė egzaminų maratoną.

Tytuvėnų gimnazijos ir Telšių Germanto pagrindinės mokyklos pedagogai susitiko jau antrą kartą. Telšiškių delegacija atvyko susipažinti su gimnazija ir jos darbuotojais bei pasidairyti Tytuvėnų regioninio parko teritorijoje.

Pirmą birželio savaitgalį nuskambėjo tradicinė trisdešimt pirmoji „Tytuvos“ šventė, kurioje aktyviai dalyvavo ir Tytuvėnų gimnazijos mokiniai bei mokytojai.

Paskutinę 2015-2016 mokslo metų dieną mokiniai dirbo ir pramogavo dviejose grupėse.

2016 m. birželio 1 d. Tytuvėnų gimnazijos mokiniai ir mokytojai dalyvavo Alytaus r. Butrimonių gimnazijoje vykusioje respublikinėje mokinių sporto ir meno šventėje „Adamkiada“. Šventėje dalyvavo 24 Lietuvos mokyklos, kurias rėmė ponios A. Adamkienės labdaros ir paramos fondas.

1-5 klasių mokiniai ir jų mokytojos paskutinę mokslo metų dieną išvyko į orientacinį žygį po Tytuvėnus. Kiekviena klasė gavo kelionės lapą su nurodytu maršrutu, kur reikėjo atlikti įvairias užduotis. Maršrutą sudarė įvairių įstaigų lankymas.

Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijos ir Miastko (Lenkijos Respublika) mokyklų draugystė tęsiasi jau aštuonis metus. Per tą laikotarpį tytuvėniškiai kaimyninėje šalyje lankėsi tris kartus, tiek kartų kiek ir lenkų mokiniai Tytuvėnuose. Nors miestelius skiria 700 kilometrų, abiejų šalių jaunimas, mokytojai ir vietinės valdžios atstovai noriai bendrauja ir bendradarbiauja.

Ką tik baigusio Tytuvėnų gimnazijos Meno skyriaus Dailės programą abituriento Romo Žukausko parodą poetiškai pradėjo kultūros centro darbuotoja Monika Žukauskaitė. Meniškai muzikinę renginio dvasią palaikė jaunieji muzikantai iš Šedbarų ir jų vadovas Stasys Butkus. Prie viso to puikiai pritiko Tytuvėnų bibliotekos kiemelio aplinka bei skarotas eglių šakas draikęs paskutinės pavasario dienos vėjas. Dėl svarbių priežasčių atidarymas vyko lauke, o kilnojamoji paroda vėliau „sueis“ į biblioteką ir kuriam laikui „nutūps“ ant jos sienų.

Tytuvėnų gimnazijoje, kaip ir kitose šalies mokyklose, vyko Paskutinio skambučio šventė. Pirmiausiai abiturientai ir jų tėveliai bei mokytojai rinkosi į Šv. Mišias. Po to vyko dvi pamokos kabinetuose.

Gegužės 17d. Tytuvėnų gimnazijoje lankėsi Kelmės rajono mokinių savivaldų informavimo centro pirmininkas Dovydas Elskis ir savanoris Ramūnas Kirkickis. Jie papasakojo apie Lietuvos moksleivių sąjungą, jos susikūrimą, siekius, planus, vykdomus projektus. Taip pat kvietė moksleivius prisijungti prie Lietuvos moksleivių sąjungos savanorių.
 
Tytuvėnų gimnazijos mokinių tarybos pirmininkė
Donata Stoškutė

Jau perkopė dešimtmetį rajone rengiamų rusų kalbos švenčių istorija. Keletą kartų tos šventės vyko Tytuvėnų gimnazijoj.



Atnaujinta (2018 m. Rugpjūčio 24 d. 12:27)

 
Dabar lankosi
Mes turime 2 svečius online