Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Balandžio 22 d. Kelmės „Aukuro“ pagrindinėje mokykloje vyko 16-oji vokiečių kalbos šventė, kurioje pasirodė Akvilė Alijošiūtė (8a kl.) ir Inga Kubilinskaitė (Iga kl.). O už nuoširdžiai ir kokybiškai atliktas dainas Kelmės rajono garbės pilietis profesorius Wolfgang von Stetten įteikė piniginį prizą. Akvilę ir Ingą šventei ruošė mokytoja Nijolė Astašauskienė.

 

Aistė Aksamatauskaitė (IIga kl.) geriausiai tarp rajono dešimtokų parašė laišką vokiečių kalba ir laimėjo pirmą vietą.

Rokas Krencius (Igb kl.) praėjusią vasarą dvi savaites svečiavosi Vokietijoje draugijos „Förderverein Kinder in Litauen“, kuri remia ir skatina vokiečių kalbos mokymąsi Kelmės rajone, kvietimu. Rokas per šiuos mokslo metus patobulino savo vokiečių kalbos įgūdžius, todėl po šventės svečiai iš Vokietijos norėjo iš jo pačio lūpų išgirsti – kaip jam sekasi kalbėti vokiečių kalba.

Balandžio keturioliktosios popietę į gimnazijos aktų salę susirinko būrys mokinukų su savo mamomis. Susiskirstę komandomis – vaikų ir mamų – atliko įvairias stotelėse pateiktas užduotis.

Praėjusį penktadienį į Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijoje vykusį devintąjį angliškų dainų konkursą susirinko mokiniai ir mokytojai iš 11 rajono mokyklų. Šių metų tema – „Disko vakarėlis“, kurio metu skambėjo populiariausios disko dainos.

Kai pro lietaus debesį šypsojosi nedrąsiai žengiančio pavasario saulė, į Tytuvėnų regioninio parko direkcijos Lankytojų salę rinkosi rašytojo, 2016 metų Vyriausybės premijos laureato Vlado Kalvaičio skaitytojai, bičiuliai, kaimynai ir artimieji. Buvo pristatoma devintoji brandaus kūrėjo knyga „Balandis ir bandonija“.

Kovo 18 d. Kelmės Jono Graičiūno gimnazijoje vyko „Kelmės krašto jaunimo apdovanojimai 2015“. Renginio metu buvo apdovanoti geriausi, veikliausi ir labiausiai pasižymėję Kelmės krašto jaunuoliai.

Kad 5-8 klasių mokiniai kuo daugiau sužinotų apie profesijas, kovo 17d. Tytuvėnų gimnazijoje vyko „Amatų ir profesijų diena“.



Atnaujinta (2018 m. Rugpjūčio 24 d. 12:27)

 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online