Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

 Lapkritis – prisiminimų apie iškeliavusius Anapilin mėnuo. Būtent šį mėnesį pasirinko „Raskilos“ klubo moterys atminimo popietei. Į šį renginį jos pasikvietė Tytuvėnų gimnazijos maironiečius. Jų vadovė visada palaiko raskiliečių iniciatyvą, paruošia savo ugdytinius.

 

Lapkričio 17 d. Tytuvėnų gimnazijos III ir IV gimnazinių klasių mokiniams Lietuvos Carito socialinės darbuotojos Šiaulių regione Renata Bračaitė ir Vaidilutė Gailiūtė skaitė prevencinę paskaitą apie prekybą žmonėmis.

Lapkričio 7 d. vyko renginys, skirtas Etnografinių regionų metams Tytuvėnų kultūros centre. Visi galėjo sudalyvauti nuotaikingoje viktorinoje apie spektaklio kūrėjus. O pati gražiausia dalis buvo Kupiškio kultūros centro Skapiškio padalinio artistų pasirodymas.

Jau antrus metus per mokinių rudens atostogas, spalio 27–28 dienomis, kaimo turizmo sodyboje „Pakarčemis“ vyko rajoninė vokiečių kalbos stovykla. Šiemet stovykloje dalyvavo 29 šeštokai iš 7 rajono mokyklų. Iš Tytuvėnų gimnazijos stovykloje dalyvavo šie mokiniai: Ignas Ridikas, Erikas Litvinskis ir Ignas Dauskurdis. Stovyklautojai dvi dienas dalyvavo įvairiose kalbinėse veiklose, bendravo su kitų mokyklų šeštokais, žaisdami ir dainuodami mokėsi vokiečių kalbos, praturtino žinias apie Vokietiją, plačiau susipažino su šalies papročiais ir tradicijomis.

Išvykdami namo mokiniai džiaugėsi susipažinę su naujais draugais, turiningai ir linksmai praleidę laiką, taip pat gyrė skanų maistą.

Vokiečių kalbos mokytoja
Asta Urbonaitė

Kelmės „Kražantės“ progimnazijoje vykusioje pradinių klasių mokinių ir mokytojų konferencijoje „Noriu žinoti“, Sofijos Romerienės vardą vėl tarė tytuvėniškiai ketvirtokai (mok. Sniegina Venckūnienė, Danguolė Žukauskienė).

Tytuvėnų gimnazijos klasių auklėtojai ir grupelė mokytojų dalyvavo edukacinėje išvykoje į Žemaitijos sostinės „Germanto“ pagrindinę mokyklą. Išvyką organizavo šios Telšių mokyklos direktorė Alma Mikienė ir Tytuvėnų gimnazijos rusų kalbos mokytoja metodininkė, aštuntokų auklėtoja, 5-8 klasių auklėtojų metodinės grupės vadovė Angelė Ševeliovaitė.



Atnaujinta (2018 m. Rugpjūčio 24 d. 12:27)

 
Dabar lankosi
Mes turime 6 svečius online