Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

 Rugsėjo pabaigoje mūsų gimnazijoje lankėsi europarlamentaras Gabrielius Landsbergis.

Sveikatingumo diena – gerų įpročių pradžia
1-4 klasėse

Pradinių klasių mokiniai labai imlūs, judrūs, norintys pažinti pasaulį ir save, todėl svarbu sudaryti sąlygas mokiniams patirti judėjimo džiaugsmą, skatinti juos būti fiziškai aktyviais.

1-4 klasių mokiniai noriai prisidėjo prie judėjimo savaitei skirtų renginių. Rugsėjo 21 d. sveikatingumo diena vyko 1-2 klasių mokiniams, o 22 d. 3-4 klasių mokiniams. Su mokiniais pakalbėjome apie judėjimo svarbą ir naudą. Vyko netradicinės kūno kultūros pamokos. Mokiniai smagiai pajudėjo žaisdami linksmus žaidimus ir estafetes. Patyrė daug džiaugsmo.

Sveikatingumo dienas organizavo pirminės sveikatos priežiūros specialistė I. Stonkienė ir pradinių klasių mokytoja D. Pocienė.

Baigiantis rugsėjui minima Europos kalbų diena. Tytuvėnų gimnazijoje irgi tradiciškai paminėta ši diena.

Prisimenant per Holokaustą sunaikintas gausias Lietuvos žydų bendruomenes, Tytuvėnų gimnazijos moksleiviai dalyvavo pilietinėje iniciatyvoje „Atminties kelias“.Paprastai mokiniai savo išvykas pradeda pavasarį, tačiau IIgb gimnazistai su auklėtoja susitarė, kad vyks į Naisius rugsėjo mėnesį.

Tarptautinio lenkų - lietuvių projekto „Saugok gamtą – tu gali daugiau nei manai“ , vykusio Lenkijos respublikos Miastko mieste 2015-09-08 - 2015-09-14 dienomis, akimirkos.

Rugsėjo 1-ąją Tytuvėnų gimnazijoje šventė 429 mokiniai ir 58 pedagogai. Tiek mokinių ir mokytojų yra visuose mūsų mokyklos skyriuose.

Tradiciškai šventė prasidėjo Pradinio ugdymo korpuse. Iš ten eisena patraukė į šv. Mišias Tytuvėnų Švč. Mergelės Marijos Angelų Karalienės bažnyčioje. Po jų, trumpam grįžę į klases, pirmokai, abiturientai ir jų auklėtojai bei mokytojai iškilmingai nužygiavo į aikštę, kur jų laukė likusi gimnazijos bendruomenės dalis.

Šventė aikštėje prasidėjo Tylos minute. Buvo pagerbtas Anapilin iškeliavęs matematikos mokytojas Rimas Varpiotas. Vėliau visus sutelkė himnas, direktorė Irma Stankuvienė ir miesto seniūnas Romas Čerkauskas sveikino su naujais mokslo metais, nuskambėjo abiturientų ir pirmokų šventiniai žodžiai, Kelmės rajono savivaldybės administracijos vardu kalbėjo jos direktorė Irena Sirusienė. Ji mažiausiems mokinukams įteikė ir Pirmoko pasus.

Po šventės aikštėje mokiniai rinkosi į klases. Vyko pirmosios šių metų valandėlės.

Rugsėjo 1-osios akimirkos >>>>>



Atnaujinta (2018 m. Rugpjūčio 24 d. 12:27)

 
Dabar lankosi
Mes turime 7 svečius online