Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Meninio skaitymo konkursas

Sausio 15 dieną gimnazijoje vyko meninio skaitymo konkursas, skirtas lietuvių literatūros klasiko Balio Sruogos 120-ajam jubiliejui paminėti. Jame dalyvavo 5 – IVg klasių mokiniai. Jie skaitė poezijos ir prozos kūrinius. Renginį vedė septintokai Jurgita Karčauskaitė ir Ridas Katkauskis. Komisiją, kuri vertino konkurso dalyvių pasirodymus, sudarė direktorės pavaduotoja Vilija Volskienė, dailės mokytoja Danguolė Žukauskienė, bibliotekininkė Ona Zakarienė ir tikybos mokytoja Regina Vaičiulienė.

Renginį pradėjo ketvirtokai gimnazistai. Monika Strumilaitė, Dovilė Stoškutė ir Deimantė Chormanskytė pristatė Balio Sruogos biografiją, jo eilėraštį dainuojamosios poezijos kūriniu pavertė Karolis Levickas. Dainą muzikos autorius atliko drauge su klasės merginomis.

Jaunesniųjų mokinių grupėje nugalėjo šeštokės Paulė Andrulytė, Nikita Vainauskaitė ir Ugnė Papartytė. Ig – IVg klasių grupėje triumfavo Dovilė Stoškutė (IVgb), Monika Strumilaitė (IVgb) ir Gytis Valiuška (IVga). Galima pridurti dar ir tai, kad komisijos ir žiūrovų nuomonės beveik visiškai sutapo.

Sausio 29 dieną į rajoninį meninio skaitymo konkursą vyks Paulė Andrulytė ir Dovilė Stoškutė.

 
Dabar lankosi
Mes turime 6 svečius online