Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Paskatinimai ir apdovanojimai

2018 metai

2018 m. kovo 15 d. apdovanota Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštu Juzefa Padskočimienė, lietuvių kalbos ir literatūros vyresnioji mokytoja už ilgametį, stropų ir pareigingą darbą 60-ojo gimtadienio proga.

2018 m. sausio 30 d. Irmina Stonkienė, sveikatos priežiūros specialistė, Kelmės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro 10 metų veiklos minėjimo proga apdovanota Kelmės rajono savivaldybės mero padėkos raštu už nuoširdų, kūrybišką darbą, teikiant sveikatos priežiūros paslaugas trijose rajono mokyklose už Tytuvėnų gimnazijos mokinių paruošimą tarptautiniam konkursui „Sveikuolių sveikuoliai“.

2018 m. sausio 2 d. apdovanoti Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštais:

  1. Rasa Bajerkevičienė, buhalterė, už stropų ir pareigingą darbą bei aktyvų dalyvavimą gimnazijos bendruomenės veikloje 50-ojo gimtadienio proga.
  2. Vytautas Kybartas, kūno kultūros mokytojas metodininkas, už stropų, pareigingą ir aktyvų pedagoginį darbą bei nuoširdų bendravimą su mokiniais, mokinių tėvais 65-ojo gimtadienio proga

2018 m. sausio 8 d. Rožė Šimkuvienė, informacinių technologijų mokytoja metodininkė, apdovanota Kelmės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu už aktyvią, nuoširdžią ir ilgametę pedagoginę veiklą 60-ojo gimtadienio proga.



 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online