Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Paskatinimai ir apdovanojimai

2016 metai

2016 m. balandžio 27 d. Genutė Karpinienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė, apdovanota Kelmės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu 40-ojo gimtadienio proga už iniciatyvią, kūrybišką pedagoginę ir metodinę veiklą ir aktyvų bendradarbiavimą su Lenkijos mokytojais ir mokiniais.

2016 m. gegužės 17 d. Gintas Mitkevičius, istorijos vyresnysis mokytojas, apdovanotas Kelmės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu 65-ojo gimtadienio proga už sąžiningą, ilgametį pedagoginį darbą bei nuoširdų bendravimą ir bendradarbiavimą su gimnazijos bendruomene.

2016 m. birželio 10 d. Vilma Meškauskienė, pradinių klasių mokytoja metodininkė, apdovanota Kelmės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu 50-ojo gimtadienio proga už nuoširdžią, kūrybišką ir iniciatyvią pedagoginę veiklą.

2016 m. birželio 10 d. Vaidotas Špokauskas, fizikos vyresnysis mokytojas, apdovanotas Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštu 40-ojo gimtadienio proga už mokinių laimėjimus olimpiadose ir aktyvų, kūrybišką bendravimą bei bendradarbiavimą su gimnazijos bendruomene.



 
Dabar lankosi
Mes turime 4 svečius online