Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Tytuvėnų gimnazijoje įteikti atestatai 68 laidos abiturientams. Direktorės padėkas gavo Benas Adomaitis, Alanas Augustas Buivydas bei Domantas Ivanauskas. Šių vaikinų anglų kalbos žinios įvertintos 100-kais. Šauniausia abituriente tapo Kamilė Katkauskytė. Merginai įteikta Gintauto Astašausko premija. 68-osios laidos abiturientai atsisveikino su gimnazija. Jų laukia pasirinkti keliai. Sėkmės!

Tytuvėnų gimnazija gavo iš vokiečių kavos kompanijos „Tchibo“ padalinio Didžiojoje Britanijoje 6 naudotus kompiuterius ir tiek pat monitorių. Šiuos geros kokybės gimnazijai reikalingus daiktus atsiuntė padalinio darbuotojas, buvęs Tytuvėnų vidurinės mokyklos mokinys, dabar dirbantis „Tchibo“ sistemoje, Vytautas Stasionis. Ačiū jam už tarpininkavimą! Siuntą priėmė gimnazijos direktorė Irma Stankuvienė bei informacinių technologijų mokytojas Algis Venckūnas.

Birželio 21 dieną Tytuvėnų gimnazijoje lankėsi, su vadovais ir mokytojais bendravo Šilutės 1-osios gimnazijos buvę ir esami mokytojai.

Pasibaigus mokslo metams, mokiniai pasklinda atostogauti. Vienas iš būdų- stovykla. Tytuvėnų gimnazijoje kiekvienais metais vyksta įvairūs užsiėmimai mokiniams: dviračių žygiai, stovyklos.

Tytuvėnų gimnazijoje lankėsi delegacija iš Lenkijos Miastko miesto. Jai vadovavo Miastko burmistras Romanas Ramionas.

Birželio antrąją Tytuvėnų gimnazijoje nuskambėjo paskutinis skambutis visiems mokyklos mokiniams – baigėsi mokslo metai.

Gegužės 30 dieną vyko 6–8 klasių mokinių šaškių varžybos. Iš kiekvienos klasės dalyvavo po du, tris mokinius. Iš viso susirinko 12 mokinių.

Gegužės 25 d. skambutis paskutinį kartą nuskambėjo Tytuvėnų gimnazijos abiturientams

Į dešimtosios rašytojo Vlado Kalvaičio knygos pristatymą Tytuvėnų regioninio parko Lankytojų centre susirinko būrys jo skaitytojų. Šį kartą pagerbtas ne tik autorius, bet ir „Striukas pasakėčias bet kam (senoliam ir vaikam)“ iliustravusi Tytuvėnų gimnazijos dailės mokytoja metodininkė Danguolė Žukauskienė.

Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijoje jau septintus metus gegužės mėn. (nuo 2010 m.) vyksta SP pradinių klasių mokinių saviraiškos diena „Smalsučiai“. Tai viktorina, kurios metu mokiniai atlieka parengtas verbalines ir neverbalines užduotis, skirtas lavinti mokinių mąstymą, dėmesį, kalbinius įgūdžius, vaizduotę.



 
Dabar lankosi
Mes turime 6 svečius online