Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Solidarumo bėgimas

Spalio pradžioje Tytuvėnų gimnazijoje vyko Solidarumo bėgimas. Respublikoje šis renginys vyksta trečią kartą, gimnazijoje jis surengtas pirmąkart. Kadangi buvo blogas oras, šalta, lynojo, tai mokiniai bei mokytojai startavo ne Tytuvėnų šilo stadione, bet prie mokyklos.

Gausiausiai dalyvavo pradinių klasių mokiniai, nemažai bėgikų sulaukta ir iš 5-8 klasių. Specialiai į šią akciją atvažiavo Pagryžuvio skyriaus pradinukai su mokytoja Rita Guobiene. Bėgimo organizatoriaus, kūno kultūros mokytojo Aurelijaus Banio duomenimis, skirtą nuotolį įveikė 150 mokinių. Solidarumo bėgime mokinius palaikė ir bėgo gimnazijos direktorė Irma Stankuvienė, pavaduotoja Vilija Volskienė, psichologė Rima Pažerauskienė, socialinė pedagogė Lina Gečienė, sekretorė Saugirda Gesaitienė, vairuotojas Sigitas Tvaskūnas bei klasių mokytojai ir auklėtojai.

Vaikai ne tik bėgo, bet akcijos metu buvo skatinamas gerumas, tolerancija, pagalba bei parama kitiems. Mokiniai aukojo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ projektų įgyvendinimui. Buvo surinkta 237 eurai, 30 centų. Pinigai pervesti į organizacijos sąskaitą ir bus skirti „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus Lietuvoje lankančių vaikų psichologinei pagalbai bei skurstančių vaikų iki 5-erių metų amžiaus mirtingumui sumažinti Zambijoje.

 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online