Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

„Naktis gimnazijoje. Atrandame save iš naujo“

Mokykla – tai ne tik vieta, kurioje mokiniai išmoksta naujus dalykus, įgauna įvairius įgūdžius ar dienas leidžia vien prie storiausių vadovėlių. Mokykla, pirmiausia, yra savęs pažinimo, realizavimo, talentų atradimo, jų puoselėjimo ir augimo erdvė. Mokykla padeda išugdyti brandžias, savo tikslus gyvenime turinčias, atsakingas ir stiprias asmenybes.

Būtent tokiomis mintimis vadovaudamasi, Tytuvėnų gimnazija jau trečią kartą sukvietė respublikos mokinius į renginį „Naktis gimnazijoje. Atrandame save iš naujo“. Į Tytuvėnus atvyko mokiniai iš Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos, Raseinių Prezidento Jono Žemaičio gimnazijos, Šaukėnų Vlado Pūtvio-Putvinskio gimnazijos, Pakražančio gimnazijos ir Užvenčio Šatrijos  Raganos gimnazijos. Stovyklos dalyvius pasveikino Tytuvėnų gimnazijos direktorė Irma Stankuvienė, kuri pasidžiaugė, jog mokiniai taip myli mokyklą, kad noriai praleidžia čia ne tik dienas, bet ir naktis. Stovyklos metu įvairaus amžiaus mokiniai bendravo tarpusavyje, klausėsi savęs atradimo istorijų, atliko įvairias užduotis, savo jėgas išbandė protmūšyje, o vėliau linksmai dūko liaudiškų šokių vakaronėje. Patys ištvermingiausieji, susiskirstę į grupes, atliko organizatorių parengtas užduotis: kūrė eilėraščius, išradingai fotografavosi, dainavo karaokė ir mokėsi dirbti komandoje. Laikas stovykloje prabėgo nepastebimai greitai ir, išaušus rytui, visiems teko padėkoti už puikius įspūdžius ir ruoštis kelionėms namo. Tikimės, kad kiekvienas stovyklos dalyvis prasmingai praleido laiką, išsikėlė sau dar daugiau tikslų, susipažino su naujais žmonėmis ir su dar didesne energija grįžo į savęs atradimo kelią.

Dėkojame visiems stovyklos dalyviams, tvarką mokykloje užtikrinusiems mokytojams ir mokyklos darbuotojams, organizatoriams, kurie negailėdami nei savo laiko, nei jėgų ilgai ruošėsi šiam renginiui. Lauksime visų ir kitais metais bei kartu sukursime dar geresnį renginį!

 
Dabar lankosi
Mes turime 7 svečius online