Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

„Gyvenk su šypsena ir gera nuotaika“

Į renginį Tytuvėnų gimnazijoje atvyko tie rajono mokyklų mokiniai, kurie mokosi rusų kalbos. Šventė vadinosi „Gyvenk su šypsena ir gera nuotaika“. Scenarijų rašė rusų kalbos mokytoja metodininkė Angelė Ševeliovaitė, jį įgyvendinti padėjo darbo grupė.

Veiksmas vyko linksmai, mokinių pasirodymus lydėjo gera nuotaika, šypsena bei juokas, mat šventės vedėjai – klounai, matrioška, skomorochai – žaismingai pristatinėjo dvylikos mokyklų parengtus numerius, išradingai užpildė trumpas pertraukėles. Pagrindinius vaidmenis atliko abiturientė Ieva Mikalauskaitė, aštuntokai Paulė Andrulytė, Ugnė Papartytė, Austėja Špokauskaitė ir Tomas Butkus, gimnazistai Ugnė Mozerytė bei Jokimas Jancevičius.

Įvairių ugdymo įstaigų atstovai grojo, dainavo, deklamavo, vaidino. Visus nustebino sudėtingo teksto dainą atlikusi antrokė Dominyka iš „Kražantės“ progimnazijos, mat tokiame amžiuje paprastai antrosios užsienio kalbos dar niekas nesimoko.

Šventėje viešėjo ir programą stebėjo svečiai iš Kelmės r. savivaldybės Švietimo skyriaus – vedėjas Stasys Jokubauskas ir vyr. specialistė Daiva Stonienė. Tarp žiūrovų buvo ir grupė Pakruojo rajono rusų kalbos metodinio būrelio mokytojų. Jie bendravo su Tytuvėnų gimnazijos rusistėmis, maloniai atsiliepė apie stebėtą renginį. Visus šiltai sutiko ir priėmė gimnazijos direktorė Irma Stankuvienė.

Šventę apibendrino mintis, kad galima daug gerų darbų atlikti, jei tave lydi pakili nuotaika, mokiniai linkėjo visiems gėrio, džiaugsmo ir širdies šilumos, skatino tuo dalintis su kitais.

Darbo grupės dalyvė, mokytoja Bronislava Buchienė

 
Dabar lankosi
Mes turime 156 svečius online