Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Šaltą popietę Tytuvėnų bibliotekoje susirinko nemažas būrys jaunimo ir pagyvenusių žmonių. Vyko susitikimas su knygos „Maironis. Laiškai. Atsiminimai“ sudarytoju literatūrologu dr. Eugenijumi Žmuida ir skaitove Ramute Dragenyte.

Vyksta 2017-2018 metų mokyklų žaidynės. Tytuvėnų gimnazijos komanda rajoninėse estafečių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose vasario 27 dieną buvo stipriausia. Tad kovo 3 dieną mokiniai dalyvavo zoninėse varžybose Radviliškyje.

Visą vasario mėnesį Tytuvėnų miesto bibliotekoje veikė gimnazijos abiturientės Justės Baltrušaitytės autorinė dailės darbų paroda. Justė pati pristatė save lankytojams.

Kovo antrą dieną Tytuvėnų gimnazijos aktų salėje šurmuliavo Kaziuko mugė. Čia savo gaminius pristatė Tytuvėnų gimnazijos bei Pagryžuvio pradinio ugdymo skyriai. Dalyvavo ne tik mokiniai ir mokytojos, bet aktyvūs buvo ir mokinių tėveliai. Įvairi (valgoma ir nevalgoma) produkcija greitai buvo išpirkta.

Šimtas dienų iki egzaminų – laikas tradicinėms mokyklų šventėms. Tytuvėnų gimnazijoje Šimtadienis „M.A.M.A. 2018“ (Mokyklos Abiturientų Metų Apdovanojimai) išdabintoje aktų salėje pažymėtas paskutinį vasario penktadienį.

 

2017 m. rudenį Lietuvos nacionalinis muziejus vėl pakvietė moksleivius į Atviruko ir plakato konkursą, skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui. Jame dalyvavo mokiniai nuo 7 iki 18 metų, kurie galėjo piešti įvairiomis dailės technikomis.



 
Dabar lankosi
Mes turime 1 svečią online