Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

2017-ųjų paskutiniai mėnesiai buvo sėkmingi jauniesiems Tytuvėnų gimnazijos dailininkams.

Tarpe tarp dviejų gražiausių metų pabaigos švenčių, šv. Kalėdų ir Naujųjų metų, Tytuvėnų gimnazijos salėje rinkosi visi dirbantys gimnazijoje.

Paskutinę savaitę prieš žiemos atostogas, dvi paskutines dienas, Tytuvėnų gimnazijoje vyko kalėdiniai renginiai. Juose linksminosi mokiniai ir jų mokytojai.

Tytuvėnų gimnazijoje viešėjo svečiai iš Šiaulių rajono Gilaičių kaimo. Juos lydėjo Šiaulių savivaldybės viešosios bibliotekos Gilaičių struktūrinio teritorinio padalinio bibliotekininkė Rita Bielskienė ir kultūrinės veiklos vadybininkė Roberta Rosikienė.

Tytuvėnų gimnazijoje 10-tą kartą įvyko Adventinis renginys – Padėkos diena. Ir ankščiau kalendorinių metų gale mokiniai būdavo vertinami ne už mokslo ar sporto pasiekimus, bet už dorines savybes – sąžiningumą, kilnumą, mandagumą, nuoširdumą, dosnumą... Šiemet, prisimenant artėjantį valstybės jubiliejų, apjungtos visos dorybės, rinkti pilietiškiausi gimnazistai. Kaip visada, juos rinko patys mokiniai.

Jau ketvirtą kartą Tytuvėnų miesto bibliotekoje vyko adventinis renginys. Šią popietę, pavadintą „Mūs gyvybė iš tėviškės duonos“, organizavo bibliotekininkė Zita Deikutė, Sveiko gyvenimo klubas ir jo vadovė Nijolė Guntaitė. Dalyvavo Igb klasės gimnazistės su technologijų mokytoja Vida Mozeriene.

Gruodžio 12 dieną gimnazijos aktų salėje vyko profesinio orientavimo užsiėmimas III-IV gimnazijos klasėms. Susitikimą įžangine kalba pradėjo profesinio orientavimo specialistė Asta Urbonaitė.

Tytuvėnų miesto bibliotekoje veikia Aleksandro Filipavičiaus medžio drožinių ir molio dirbinių bei Birutės Banienės molinukų paroda.

Lapkričio 17d. Tytuvėnų gimnazijos gimnazistai susitiko su atstovais iš Vilniaus Gedimino technikos universiteto: K. Stonkute ir P. Ivanausku.

Tytuvėnų miesto bibliotekos bibliotekininkė Zita Deikutė suorganizavo gimnazijos aštuntokų susitikimą su Kelmės Žemaitės viešosios bibliotekos darbuotoja Nijole Kančauskiene.

Mokymosi procese susitinka mokytojas ir mokinys. Kartais malonu ir naudinga sulaukti netikėtų mokytojų.



 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online