Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Gimnazijoje lankėsi Šiaulių specialiojo ugdymo centro mokytojos

Rugsėjo 20 dieną gimnazijoje lankėsi Šiaulių specialiojo ugdymo centro mokytojos. Vyko gerosios darbo patirties sklaida ugdant specialiųjų poreikių vaikus. Mūsų gimnaziją trumpai pristatė direktorė Irma Stankuvienė. Susitikimą vedė mokytoja metodininkė Genutė Karpinienė.

Apie savo veiklą pasakojo ir nuotraukomis iliustravo logopedė Erika Gudauskienė. Klasės auklėtojos patirtimi, ugdant specialiųjų poreikių auklėtinius, pasidalino mokytoja Regina Vaičiulienė. Be to patirtimi dalinosi bei diskusijose dalyvavo direktorės pavaduotoja Vilija Volskienė, mokytojo padėjėja Albina Katinienė ir kitos susitikime dalyvavusios pedagogės. Šiaulietės klausė, ar tikrai gimnazijos mokytojai norėtų, kad visi specialiųjų poreikių turintys vaikai ateitų į gimnaziją. Išaiškėjo, kad vidutinius sutrikimus turintys ir dar problemiškesni, pasak visų kalbėjusių, turėtų mokytis specialiose ugdymo įstaigose.

Po dalykinio susitikimo buvo apžiūrėta mokykla. Moterys apsilankė ir Tytuvėnų bendruomenės svetainėje, kur jas priėmė bendruomenės pirmininkė, mokytoja Irma Ridikienė. Po to šiauliškės vyko į Piligrimų centrą. 

 
Dabar lankosi
Mes turime 4 svečius online