Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Profesinio orientavimo užsiėmimas

Gruodžio 12 dieną gimnazijos aktų salėje vyko profesinio orientavimo užsiėmimas III-IV gimnazijos klasėms. Susitikimą įžangine kalba pradėjo profesinio orientavimo specialistė Asta Urbonaitė.

Gimnazijos direktorė Irma Stankuvienė išsamiai pristatė savo profesinio gyvenimo kelią. Gimnazijos vadovė sakė, kad profesinio pasirinkimo kryptį nusistatė dar būdama viduriniojo mokyklinio amžiaus, o vėliau pasirinko pedagogikos studijas, daug dėmesio skyrė sportui. Direktorė savo gyvenimo pavyzdžiu įrodė, jog dažnai nepakanka vien diplomo, reikia dar drąsos ir pasiryžimo.

Apie savo pasirinkimus taip pat kalbėjo abiturientų auklėtojos Justina Zaleckienė bei Bronislava Buchienė. Apie tai, kaip už darbą ar kitus kriterijus įvairių sričių specialistai nusipelno apdovanojimų, kaip žmonės į apdovanojimus reaguoja, kalbėjo trečiokų gimnazistų auklėtoja Jūratė Malčiuvienė.

Baigiantis šiam renginiui, trečiokai gimnazistai įteikė kvietimus abiturientams ir jų auklėtojoms į „M.A.M.A. 2018“ (Mokyklos Abiturientų Metų Apdovanojimus). Taigi, tapo aišku, kad Šimtadienio šventė vyks 2018 metų vasario 23 dieną.

 
Dabar lankosi
Mes turime 9 svečius online