Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Projektinės veiklos savaitė „Aš – Lietuvos pilietis“

Vasario 12 d. Tytuvėnų gimnazijos pradinukai dalyvavo meninio skaitymo popietėje, skirtoje Lietuvos valstybės šimtmečiui. Mokinukai, padedami tėvelių, išsirinko pačius gražiausius eilėraščius apie Lietuvą ir juos deklamavo. Dalyvavo gausus būrys pradinukų. Visi likusieji – buvo stebėtojai ir vertintojai. Renginio pabaigoje visi skaitovai buvo apdovanoti gimnazijos direktorės padėkos raštais ir saldainiais, kuriuos įteikė direktorės pavaduotoja ugdymui V. Volskienė. Po renginio visi pakilios nuotaikos grįžo į klases.

Besitęsiant projektinės veiklos savaitei „Aš – Lietuvos pilietis“, skirtai Lietuvos valstybės 100-mečiui paminėti, Tytuvėnų gimnazijos pradinukai triūsia iš peties. Papuošti mokyklos langai ir koridoriai, muzikos pamokose skamba dainos Lietuvai, vaikų veiduose – šypsenos. Tikras nuoširdus pasiruošimas šventei.

Vasario 13 dieną pradinukai dovanojo dar vieną dovaną Lietuvai – piešinių parodą „Mūsų Lietuva“. Piešė, spalvino, rašė ir gyrėsi, kad net po keletą piešinių padovanojo šiai šventei.

Taip gera gyventi kai pamatai, kad tiek gėrio ir meilės Lietuvai telpa mažose širdelėse.

Besitęsiant projektinės veiklos savaitei „Aš – Lietuvos pilietis“ Tytuvėnų gimnazijos pradinukai vasario 14 dieną dalyvavo dar viename įdomiame renginyje. Tai buvo filmų ir viktorinos diena. Žiūrėdami filmą „Mano Lietuva“ mokinukai pamatė pačius gražiausius Lietuvos vaizdus, aptarė kur verta nuvykti ir ką reikėtų būtinai pamatyti. Reikėjo atspėti ir pasakyti rodomų vietovių pavadinimus. Po to dalyvavo viktorinoje. Renginį užbaigė daina „Lietuva – brangiausios spalvos.“

Vasario 15-oji Tytuvėnų gimnazijos pradinukams buvo paskutinė projektinės savaitės „Aš – Lietuvos pilietis“ diena. Diena, kuri vadinosi „Dovana Lietuvai“. „Mes tikrai mylim Lietuvą“ skandavo mokinukai ir papuošę savo darytais darbeliais padovanojo Lietuvai širdį. Gera būti Lietuvos piliečiu ir savo gerais darbais, žiniomis, meile, pagarba puošti savo Tėvynę. Su gimtadieniu – Lietuva!!!

Mokytoja Sniegina Venckūnienė

 
Dabar lankosi
Mes turime 4 svečius online