Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Šimtadienis „M.A.M.A. 2018“

Šimtas dienų iki egzaminų – laikas tradicinėms mokyklų šventėms. Tytuvėnų gimnazijoje Šimtadienis „M.A.M.A. 2018“ (Mokyklos Abiturientų Metų Apdovanojimai) išdabintoje aktų salėje pažymėtas paskutinį vasario penktadienį.

Kaip ir įprasta, renginį ruošė trečiokai gimnazistai ir jų auklėtoja Jūratė Malčiuvienė. Vakarą vedė Urtė Stonkutė, Samanta Milickytė ir Arnas Vaitkevičius. Kiti trečiokai šoko, dainavo, padėjo vykdyti užduotis, teikė apdovanojimus, rūpinosi garsu ir vaizdu.

Šventės rengėjai nustatė aprangos kodą black tie (vakarinį), tad pasipuošę abiturientai užėmė visas VIP vietas ir šventė prasidėjo. Kad gautų numatytus apdovanojimus, ketvirtokai gimnazistai turėjo sportuoti, būti išradingi, vikrūs, stiprūs. Kiekvienas gavo apdovanojimą su nominacija ir draugišką klasės šaržą. Neliko be apdovanojimų ir abiturientų auklėtojos Justina Zaleckienė ir Bronislava Buchienė.

Atskirų netikėtų užduočių sulaukė gimnazijos direktorė Irma Stankuvienė bei jos pavaduotoja Daiva Hinz. Paprastai tai būdavo palinkėjimai abiturientams, tačiau šį kartą reikėjo įsivaizduoti, kad direktoriauti gimnazijoje liko 100 dienų. Tad direktorė „įjungė“ fantaziją, o pavaduotoja „atsipirko“ ne tik nuoširdžiais, bet ir labai prasmingais palinkėjimais, mat IVga klasės mokiniai šešetą metų buvo pavaduotojos auklėtiniai.

Tradiciškai šventė baigiasi dainomis ir apsikeitimu dovanėlėmis. Abiturientai, dėkodami trečiokams už nuotaikingą šventę, dovanojo saldumynų, na, o pastarieji drauge su nuoširdžiais linkėjimais įteikė tortą. Nepažeista ir abiturientų tradicija fotografuotis. Po šventės lieka nedaug dienų iki pirmųjų egzaminų. Linkime vyriausiems gimnazistams susikaupimo ir sėkmės!

 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online