Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

 

Ankstyvą gruodžio 27-osios rytą 44 rajono mokytojų ir gabiųjų mokinių grupė už nuopelnus garsinant savo mokyklas rajone ir respublikoje išvyko į pažintinę – edukacinę dviejų dienų kelionę į Varšuvą, aplankant Varšuvos Koperniko mokslo centrą, senamiestį, kultūros ir mokslo centrą ir Karalių rūmus. Iš mūsų gimnazijos vyko U. Papartytė, J. Karčauskaitė, A. Veselov, T. Kasparas ir mokytoja L. Švilpienė. Ši edukacinė kelionė praturtino mokinių pasaulėžiūrą, žinias ir patirtį.

Spalio 22-26 dienomis Lietuvoje vyko Vokiečių kalbos dienos. Mūsų gimnazijos mokiniai taip pat prisijungė prie „Ö kaip vokiškai?“ iniciatyvos.

Spalio 23 dieną I – II gimnazinių klasių mokiniams vyko netradicinės pilietiškumo pamokos, skirtos Lietuvos Sąjūdžio 30-ečiui paminėti. Sulaukėme svečių, kurie surengė edukacinę paskaitą – parodą. Parodos rengėjas – aktyvus Persitvarkymo Sąjūdžio ir Laisvės kovų dalyvis Vytautas Markevičius. Edukacijoje dalyvavo ir buvęs aktyvus katalikų Bažnyčios kovotojas už sąžinės laisvę sovietmečiu, vėliau, atkūrus nepriklausomybę, buvęs Lietuvos kariuomenės kapelionas majoras kunigas Alfonsas Bulota. Svečiai mokiniams priminė Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio priešistorę ir veiklą, dalinamasi mintimis ir įžvalgomis apie Lietuvos kelią į nepriklausomybę ir žvelgiama į nūdienį Lietuvos  gyvenimą Sąjūdžio siekių ir idealų šviesoje.

Mokiniai turėjo galimybę pabendrauti su svečiais, apžiūrėti parodą.

2018 m. rugsėjo 28 d. visoje Lietuvoje ir Europoje vyko „Tyrėjų nakties“ renginiai.

Rugsėjo 22-23 dienomis įvyko turistinis pėsčiųjų žygis

Kaip ir kiekvienais metais, 2018-09-26 dieną, Tytuvėnų gimnazijoje buvo minima Europos kalbų diena

Rugsėjo 23 d. buvo minima Lietuvos žydų genocido aukų atminimo diena. Šiai datai paminėti rugsėjo 20 d. Tytuvėnų gimnazijos II ga klasės mokiniai dalyvavo netradicinėje pamokoje



 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online