Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Kilnūs poelgiai sugraudina iki ašarų

Liepos 30 dieną socialiname tinkle Facebook netikėtai perskaičiau žinutę:

„Kai vieną Kalėdų rytą prieš gerus 22 metus po egle su broliu radom kompiuterį dar tada nesupratom, kokią įtaką ta geležinė dėžė mums padarys. Dar ilgą laiką neturėjom interneto, tai teko, su ta dėže kažką veikti. Facebook'o ar begalės žaidimų nebuvo, tai užsiėmėm įvairais eksperimentais. Tiesa, tėvams jie daug kainavo. Dabar nesuvokiu kaip tuo metaliniu stebuklu mes dviese tiek daug metų pasidalinom, bet jau dabar aišku, kad tai buvo geriausia per tiek metų gauta dovana. Šiuo metu tai mūsų abiejų pragyvenimo šaltinis, hobis ir aistra.

Artėja rugsėjo 1-oji, norėčiau, kažkam padovanoti du pilnai sukomplektuotus kompiuterius. Ne žaidimams, ne pramogoms, bet mokslams ir eksperimentams :) Jeigu žinote gabių vaikų, kurie gerai mokosi, bet tiesiog dėl vienokių ar kitokių priežasčių negali sau leisti nusipirkti kompiuterio, parašykite man PM. Ačiū!“

Žinutės autorius: kaunietis verslininkas, dirbantis su informacinėmis technologijomis Šarūnas Straševičius.

Parašiau jam, kad turiu puikiai besimokančią mergaitę Emą Kalasauskaitę, kuri neturi namuose kompiuterio. Ir mano didžiausiam džiaugsmui, praėjusi didžiulę atranką, Ema pakliuvo į laimingųjų sąrašą. Rugsėjo 2 d. Šarūnas susisiekė su manimi ir suderinome kompiuterio atvežimo laiką. Tai buvo dviguba šventė man ir mano mokinei Emai. Džiaugiuosi, kad yra nuostabių jaunų žmonių, tokių kaip Šarūnas, kurie savo kilniais poelgiais sukuria vaikams šventę. Ema labai patenkinta savo netikėta dovana ir mes abi kartu tariame Šarūnui nuoširdų AČIŪ!

Pradinių klasių mokytoja Sniegina Venckūnienė

 
Dabar lankosi
Mes turime 4 svečius online