Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Sėkmingas mažųjų konkursas

Gruodžio 12 dieną Šiaulių Sauliaus Sondeckio menų gimnazijoje vyko respublikinio vaikų piešinių konkurso „Emociuko nuotykiai 2020“ laureatų ir nominantų apdovanojimai. Jau penki metai, kai vyksta gimnazijos bendradarbiavimas su saldainių fabriku „Rūta“, išaugęs į bendrus projektus – kalendorių su mokinių piešiniais kūrimą. Šiemet temą kalendoriui padiktavo naujoji UAB „Rūta“ produkcija „Emociukas“.

Konkurse buvo pakviesti dalyvauti tik mažieji piešėjai. Emociukus piešė ir Tytuvėnų gimnazijos meno skyriaus mokinukai ir studijos „Paletė“ nariai.

Šiais metais konkurso rengėjai džiaugėsi, kad sulaukė labai daug gražių piešinių. Vertinimo komisijai buvo sunku kiekvienoje kategorijoje atrinkti tik po tris gražiausius piešinius. Todėl komisija kiekvienoje kategorijoje skyrė dar ir  po penkias nominacijas. Su laimėtojų kūrybiniais darbais buvo išleisti du kalendoriai: stalo kalendorių su 15 gražiausių piešinių gavo 1–3 vietų nugalėtojai, o kalendorių-plakatą su 25 piešiniais gavo nominacijomis pažymėti konkurso dalyviai.

Apdovanojimų šventę papuošė gimnazijos mokinių koncertas. Šiltą ir nuoširdų pasveikinimą tarė gimnazijos direktorė Irena Asauskienė. Šventiškame renginyje dalyvavo  ir laimėtojus apdovanojo  UAB „Rūta“ direktorius Rolandas Pridotkas bei gamybos direktorius Rimantas Gluodas. Renginio pabaigoje vaikus pradžiugino pasirodęs meškiukas Rudnosiukas, kuris maloniai su visais sveikinosi, visus norinčius šiltai ir minkštai apkabino.

Visi konkurso laureatai ir nominantai gavo dovanų ne tik po kalendorių „Emociuko nuotykiai 2020“, bet ir saldžiųjų „Rūtos“ dovanų. Džiugu, kad tarp nominantų buvo ir Tytuvėnų gimnazijos dailės studijos „Paletė“ narys, pirmokas Dovydas Monkus. Dovydo nuoširdžiai ir kruopščiai sukurtas piešinys buvo pripažintas nuotaikingiausiu. Renginio pabaigoje svečiai buvo pakviesti apžiūrėti visų konkursui pateiktų piešinių parodą.

Dailės mokytoja Danguolė Žukauskienė

 
Dabar lankosi
Mes turime 7 svečius online