Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

 

Šeštąją projekto dieną mums buvo surengta dar viena ekskursija. Šį kartą keliavome į Schwolow miestelyje įkurtą muziejų, kuriame mokėmės daryti žvakes iš bičių vaško, o iš vaistažolių gaminome atvirukus. Vėliau važiavome prie Baltijos jūros. Nors diena buvo vėsoka, nepaisant to, atsirado keletas drąsuolių, kurie išdrįso išsimaudyti jūroje. Grįžę iš kelionės, dalinomės vieni su kitais įspūdžiais ir pradėjome pasiruošimą kelionei namo.

Paskutinę projekto dieną dalyvavome susitikime su Miastko miesto meru. Informaciniame centre žiūrėjome filmukus apie jų ir mūsų miestelius, gyventojus, renginius. Po to mūsų laukė paskutinė projekto veikla – „Siuntinys Ukrainai“. Visi draugiškai ėjome į paštą, pakavome siuntinius su kanceliarinėmis priemonėmis Ukrainos vaikams ir džiaugėmės, kad bent taip galime prisidėti prie jų gyvenimo sąlygų palengvinimo. Galiausiai atėjo laikas atsisveikinimui. Dar kartą sudainuota bendra daina ir gautos nuotraukos suvirpino daugelio mokinių širdis ir privertė nuriedėti ne vienai ašarai. Tokios emocijos atsisveikinant tik įrodė, kad ši savaitė daug kam išliks atmintyje visą gyvenimą, o nauji pažįstami taps draugais, su kuriais vos atsisveikinus jau norisi pasimatyti.

Visų mokinių vardu dėkojame mokytojai Genutei už suteiktą galimybę dalyvauti projekte, prisidėti prie pagalbos Ukrainoje gyvenantiems ir už savo laisvę kovojantiems žmonėms ir mokytojui Rimantui už pagalbą ruošiantis koncertui. Tikime, kad šis projektas gyvuos dar ilgus metus, o dabar užsimezgusi draugystė ir didelis noras padės mums dar kartą susitikti! „O mes vaikai, o mes pasaulis. Nusimint neverta, dar viskas ateity. Pasaulis bus kitoks, jei būsim geresni...“

Mokinių mintys apie projektą

Dovilė Stoškutė
Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijos
IIIgb klasės mokinė

 

 

 

 

 



 
Dabar lankosi
Mes turime 6 svečius online