Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Mokinių mintys apie projektą

Kristina Kvietkauskaitė:

Labai džiaugiuosi, kad gavau galimybę dalyvauti šiame projekte. Tai buvo mano pirmoji kelionė į užsienio šalį ir ja tikrai nenusivyliau. Būdama Lenkijoje sutikau daug nuostabių žmonių, su kuriais buvo sunku išsiskirti, tačiau labai tikiuosi, kad vieną dieną mes vėl susitiksime. Jeigu gaučiau galimybę viską pakartoti, sutikčiau nedvejodama.

Rugilė Zaleckaitė:

Projektas „Laisvė yra jėga“ išliks mano atmintyje dar ilgai, o mokiniai, dalyvavę projekte, tapo draugai amžiams. Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę ne tik susirasti naujų draugų ar patobulinti anglų kalbos žinias, bet kartu ir pagelbėti Ukrainos gyventojams.

Laura Rašimaitė:

Šis projektas buvo nuostabus! Tai - geriausia savaitė mano gyvenime. Žmonės, kuriuos sutikau Lenkijoje, buvo labai draugiški, malonūs ir paslaugūs. Lengvai radome bendrą kalbą, patobulinome anglų kalbos žinias, išmokome keletą lenkiškų žodžių. Dabar širdyje jaučiu didelę tuštumą, nes ten sutikti žmonės man tapo labai svarbiais asmenimis. Tikiuosi, kad dar susitiksime!

Dovilė Stoškutė:

Dalyvavimas projekte man buvo naudingas daugeliu dalyku. Pirmiausia, susiradau naujų draugų, pažinau kitos šalies kultūrą ir tradicijas. Džiaugiuosi turėjusi galimybę patobulinti anglų kalbos žinias, įgyti daugiau drąsos bendraujant su kitais užsienio kalba. Taip pat esu labai laiminga, nes galėjau padėti Ukrainos gyventojams ir bent šiek tiek prisidėti prie jų gyvenimo sąlygų palengvinimo. Tikiu, kad šis projektas prisidėjo prie mano kaip asmenybės formavimosi ir dar ilgai išliks mano atmintyje!

Simona Šlepaitė:

Šis projektas suteikė man galimybę patobulėti kaip asmenybei, praplėsti savo akiratį, įgyti naujų pomėgių. Manau, kad tai buvo puiki patirtis tiek netikėtuose išbandymuose, tiek naujos kultūros ir įdomių žmonių pažinime. Džiaugiuosi, kad įvykdėme šio projekto tikslą – prisidėjome prie paramos ukrainiečiams. Esu laiminga, kad buvau viso to dalimi.

Gytis Valiuška:

Man labai patiko dalyvauti šiame projekte. Sutikau daug naujų žmonių, su kuriais bendrauju iki šiol. Pamačiau visai kitą Lenkijos, kaip šalies, pusę. Džiaugiuosi visomis aktyviomis veiklomis ir išvykomis. Labai norėčiau ten sugrįžti!

Ligita Petrauskaitė:

Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę dalyvauti projekte „Laisvė yra jėga“. Nors Lenkijoje buvau tik savaitę, Miastko miestas man tapo lyg antraisiais namais. Sutikti žmonės buvo labai draugiški, malonūs bei mandagūs, todėl visą laiką tvyrojo gera nuotaika. Kadangi dauguma projekto dalyvių buvo muzikalūs, dainos mus lydėjo visur, kur tik vykome! Ši savaitė mano atmintyje išliks dar ilgai.

Rugilė Daugėlaitė:

„Laisvė yra jėga“ yra vienas geriausių projektų, kuriame aš esu dalyvavusi. Tai buvo labai smagi ir reikšminga patirtis. Šiame projekte aš supratau ne tik paprasčiausias bendravimo subtilybes, bet ir sužinojau šį tą naujo apie save. Supratau ir asmeninių dalykų, kurie, manau, ateityje man labai padės. Susiradau naujų draugų ir pažinau daug šiltų žmonių. Šis projektas pažadino norą padėti tiems, kuriems reikia mūsų pagalbos. Buvau labai laiminga, nes bent savaitei pabėgau iš nuobodžios, pilkos kasdienybės, nerimo ir streso. Lenkijos gyventojai yra labai draugiški ir šilti žmonės. Gaila, kad televizija ir valdžia pakeičia požiūrį ir dėl to tarp šių šalių neretai įvyksta šokių tokių konfliktų. Tačiau man tai buvo pati nuostabiausia ir įsimintiniausia savaitė, po kurios tapo sunku išvažiuoti, nesuvaldžius ašarų. Aš vis dar labai noriu grįžti atgal!

Kamilė Katkauskytė:

Kelionė man paliko daug įspūdžių. Susiradau naujų draugų, labiau pažinau kitos šalies kultūrą, tradicijas. Nauji draugai, mano nuomone, išliks ilgam, nes vis dar bendraujame, palaikome ryšius, laukiame, kada susitiksime kitąkart. Buvo smagu, kad šiuo projektu galėjau šiek tiek prisidėti ir prie to, kas vyksta Ukrainoje, pagelbėti šios šalies gyventojams, o surinktomis lėšomis ir mokyklinėmis priemonėmis padėti Ukrainos vaikams.

Ieva Mikalauskaitė:

Šis projektas man labai patiko. Turėjau galimybę plačiau pažinti Lenkijos kultūrą, tradicijas, pagerinti savo anglų kalbos žinias. Labiausiai įsiminė dainavimas koncerte, pritariant gyvai grojantiems trims lenkų vaikinams. Smagu buvo pabendrauti su kitos šalies jaunimu. Tikiuosi, kad mūsų ryšiai nenutrūks.

Mantas Kazmiruk:

Tai buvo viena geriausių savaičių mano gyvenime! Nuostabus laikas, draugiški ir įdomūs žmonės šalia, puiki patirtis visam gyvenimui, nepamirštami įspūdžiai. Tikiuosi, kad dar kartą visi susitiksime!

Alanas Augustas Buivydas:

Prisipažinsiu, kad savaitės pradžioje labiausiai norėjau kuo greičiau atlikti visas veiklas ir grįžti namo, bet vėliau viskas pasikeitė. Sutikau daug nuostabių žmonių ir kelionė iš karto tapo įdomesnė. Džiaugiuosi šia patirtimi ir tikiuosi, kad dar teks dalyvauti panašiuose projektuose.

Karolis Levickas:

Labai džiaugiuosi turėjęs galimybę dalyvauti projekte „Laisvė yra jėga“. Susiradau naujų draugų, dalyvavau įdomiose veiklose, geriau pažinau save. Labiausiai mane džiugina šio projekto tikslas: ne tik tobulėti pačiam, bet ir padėti kitiems. Esu laimingas, kad dvi kaimyninės šalys – Lietuva ir Lenkija – susivienijo bendram tikslui ir prisidėjo prie Ukrainos kovos už laisvę.

Kipras Karpinas:

Tai buvo geriausia savaitė mano gyvenime! Negaliu rasti nei vieno dalyko, kuris būtų nepatikęs ar neįdomus. Kiekviena veikla padėjo geriau pažinti draugus ir save. Labiausiai džiaugiuosi susiradęs naujų draugų. Tikiuosi, kad pavyks dar kartą su jais susitikti. Kiekvienam patariu aktyviai dalyvauti tokiuose projektuose, nes tai yra nepamirštama patirtis visam gyvenimui.

 
Dabar lankosi
Mes turime 1 svečią online