Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Paskatinimai ir apdovanojimai

2017 metai

2017 m. sausio 18 d. apdovanotos Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštais:

  1. Sekretorė-kasininkė Saugirda Gesaitienė už atsakingą ir pareigingą darbą bei iniciatyvų bendradarbiavimą su gimnazijos bendruomene ir socialiniais partneriais 50-ojo gimtadienio proga.
  2. Pradinių klasių mokytoja metodininkė Daiva Pocienė už pareigingą, kūrybišką ir nuoširdžią pedagoginę veiklą 55-ojo gimtadienio proga.

2017 m. kovo 21 d. Zenta Mačiulaitienė, lietuvių kalbos mokytoja metodininkė, apdovanota Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu 50-ojo gimtadienio proga už pareigingą, inovatyvią pedagoginę veiklą, mokinių ruošimą rajoniniams ir respublikiniams konkursams bei nuoširdų bendradarbiavimą su gimnazijos ir vietos bendruomene.

2017 m. birželio 2 d. Erika Gudauskienė, logopedė, specialioji pedagogė metodininkė, apdovanota Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštu už aktyvią metodinę veiklą ir nuoširdų bendravimą su mokiniais bei bendradarbiavimą su kolegomis 50-ojo gimtadienio proga.

2017 m. liepos 13 d. apdovanotos Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštais:

  1. Asta Urbonaitė - už bendradarbiavimą ir pagalbą sprendžiant kasdienes auklėtinių mokyklinio gyvenimo problemas.
  2. Irena Lileikienė - už bendradarbiavimą ir pagalbą sprendžiant kasdienes auklėtinių mokyklinio gyvenimo problemas.

2017 m. rugpjūčio 30 d. apdovanotos Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštais:

  1. Socialinė pedagogė metodininkė Lina Gečienė, už stropų, pareigingą darbą, aktyvią metodinę veiklą ir nuoširdų bendravimą su mokiniais, mokinių tėvais, kolegomis bei socialiniais partneriais 40-ojo gimtadienio proga.
  2. Lietuvių kalbos vyresnioji mokytoja Elvyra Gedraitienė, už stropų, pareigingą bei ilgametį darbą 60-ojo gimtadienio proga.

2017 m. spalio 5 d. Rita Guobienė, Pagryžuvio ikimokyklinio-pradinio ugdymo skyriaus pradinių klasių mokytoja metodininkė apdovanota Kelmės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus padėkos raštu už ilgametę pedagoginę veiklą, iniciatyvų bendravimą su Pagryžuvio bendruomene bei kitais socialiniais partneriais.

2017 m. spalio 5 d. Lina Majauskienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė, apdovanota Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu už rezultatyvią, aktyvią ir inovatyvią pedagoginę veiklą, mokinių ruošimą rajoniniams konkursams bei nuoširdų bendradarbiavimą su socialiniais partneriais.

2017 m. spalio 5 d. Edikas Baranauskas, technologijų mokytojas metodininkas, apdovanotas Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu už aktyvią metodinę veiklą bei iniciatyvių ir kūrybišką pedagoginį darbą.

2017 m. spalio 5 d. Rimantas Levickas, Tytuvėnų gimnazijos meno skyriaus muzikos vyresnysis mokytojas apdovanotas Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštu už meno puoselėjimą, tarptautinę projektinę veiklą, nuoširdų darbą su mokiniais bei bendradarbiavimą su kolegomis 40-ojo gimtadienio proga.

2017 m. spalio 5 d. Kelmės rajono savivaldybės taryba, Kelmės rajono savivaldybės administracija Metų mokytojo nominaciją skyrė Genutei Karpinienei, anglų kalbos mokytojai metodininkei.

2017 m. spalio 5 d. Genutė Karpinienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė, apdovanota Kelmės rajono savivaldybės mero padėkos raštu už nuoširdų darbą mokant užsienio kalbos ir puikų mokinių parengimą brandos egzaminams.

2017 m. spalio 30 d. Irena Lileikienė, kūno kultūros vyresnioji mokytoja, apdovanota Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštu 60-ojo gimtadienio proga už pareigingą, nuoširdžią, ilgametę pedagoginę veiklą ir aukštus pasiekimus ugdant mokinių sportinius gebėjimus.

2017 m. lapkričio 6 d. Vilija Volskienė, Tytuvėnų gimnazijos direktorės pavaduotoja ugdymui apdovanota Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus padėkos raštu už mokytojų ir mokinių kūrybiškumo skatinimą, inovacijų paiešką ir taikymą bei gimnazijos bendruomenės telkimą 45-ojo gimtadienio proga.



 
Dabar lankosi
Mes turime 7 svečius online