Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Gimnazijoje pirmą kartą vyko konkursas „Gimnazijos balsas“. Jį ruošė trečiokai gimnazistai, mokytojos Ritos Čekanauskienės ugdytiniai, pasirinkę mokytis muzikos.

 

Tytuvėnų gimnazijos septintokai miestelio bibliotekoje susirinko į netradicinę pamoką – protų mūšį. Šios pamokos tikslas – mokytis produktyviai dirbti komandoje, o tam reikia lavinti daugelį savybių, apie kurias kalbame ir jas ugdomės etikos pamokose: toleranciją, kantrybę, susitelkimą, kūrybiškumą ir kitas.

Tytuvėnų bibliotekos vaikų skyriaus bibliotekininkė Dalia Galbuogienė su jaunosiomis ilgalaikėmis skaitytojomis, gimnazijos septintokėmis Nikita Vainauskaite bei Ugne Papartyte surengė popietę „Draugystė nutiesia tiltus“.

Norėti, tikėti, daryti... Tai žodžiai, leitmotyvu skambėję Tytuvėnų gimnazijos aktų salėje, kai susitiko didelis būrys įvairaus amžiaus žmonių ir garsus visame pasaulyje ir mūsų šalyje Vladas Vitkauskas.

Lapkričio 16- 25 dienomis Tytuvėnų gimnazijos 5a klasės (laikinosios anglų k. grupės) mokiniai dalyvavo integruotų pamokų projekte „Gamink sveikai – gyvenk ilgai“

Lik‘e gimnazistai keliavo „laiko mašina“. Geriausiai sekėsi keliauti iš ateities į praeitį, t.y. – į dabartinius laikus. Puikiausiai pažįstame, o ateitį sunkiai įsivaizduojame...

Mūsų gimnazijoje lankėsi Labdaros ir paramos fondo „Jauniems“ nuo 2006 metų įgyvendinamo projekto „Misija Sibiras“ dalyvis, buvęs Tytuvėnų gimnazijos mokinys Lukas Jankūnas.

Kiekvieni nauji mokslo metai yra iššūkis: ir vaikams, ir jų tėveliams. Ypač tai aktualu penktokams, todėl rugsėjo mėnuo gimnazijoje skiriamas jų adaptacijai.

Savanorystė  maisto rinkimo akcijoje „Maisto bankas“

Dažnai pastebime, kad ir nebūdami alkani vis dažniau praveriame šaldytuvo duris tam, kad galėtume užkrimsti kažko skanaus. Tačiau tokia „privilegija“ džiaugiasi ne kiekvienas...Kai kuriems, nors ir sunku patikėti, kartais trūksta net pagrindinių maisto produktų, kad galėtų pasigaminti gardesnius pusryčius, pietus ar vakarienę.

Tytuvėnų gimnazijos savanoriai kartu su mokytoja R. Vaičiuliene spalio 21-22 dienomis (kaip ir kiekvienais metais) dalyvavo maisto rinkimo akcijoje „Maisto bankas. Šios akcijos metu moksleiviai pasitiko pirkėjus Maximoje ir kvietė paaukoti maisto nepritekliuje gyvenantiems žmonėms. Savanoriavę mokiniai dėkojo geros valios žmonėms ir džiaugėsi, kad savo laisvalaikį leido kilniai ir prasmingai.

AČIŪ aukojusiems ir savanoriams už PAGALBĄ.
Mokytoja Regina V.

Spalio pradžioje Tytuvėnų gimnazijoje vyko Solidarumo bėgimas. Respublikoje šis renginys vyksta trečią kartą, gimnazijoje jis surengtas pirmąkart. Kadangi buvo blogas oras, šalta, lynojo, tai mokiniai bei mokytojai startavo ne Tytuvėnų šilo stadione, bet prie mokyklos.



 
Dabar lankosi
Mes turime 2 svečius online