Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

1-5 klasių mokinių mokslo metų užbaigimo šventė

Padėti mokiniams išsiugdyti komunikacinius gebėjimus, atitinkančius šiandieninio gyvenimo bei ateities poreikius, puoselėti mokinių pasitikėjimą savo jėgomis, iniciatyvumą, savarankiškumą, nusiteikimą imtis atsakomybės- buvo vienas iš 2015-2016 m. m. Tytuvėnų gimnazijos bendruomenės uždavinių. Kaip ir kasmet mokslo metai pralėkė greit: išmokta daug, rezultatai suskaičiuoti. Tytuvėnų gimnazija įsikūrusi kurortiniame miestelyje, kur gausu ežerų ir gamtos paminklų, todėl mokiniai dažnai rengia pažintinius žygius. Norėjosi, kad ir paskutinė mokslo metų diena pratęstų šią tradiciją.

1-5 klasių mokiniai ir jų mokytojos paskutinę mokslo metų dieną išvyko į orientacinį žygį po Tytuvėnus. Kiekviena klasė gavo kelionės lapą su nurodytu maršrutu, kur reikėjo atlikti įvairias užduotis. Maršrutą sudarė įvairių įstaigų lankymas. Jų darbuotojai paruošė įdomių, linksmų ir sudėtingų užduočių. Bet pirmiausia reikėjo perskaityti Tytuvėnų žemėlapį   ir pagal nurodytą adresą susirasti reikalingą objektą. Mokiniai aplankė Tytuvėnų regioninį parką, Piligrimų centrą, miesto biblioteką, seniūniją, kultūros namus. Užduotis laukė ir gimnazijos kiemelyje. Dvi valandas visas miestelis skambėjo nuo vaikų balsų. Visos klasės sėkmingai atliko užduotis ir susirinko į gimnazijos kiemą, kur jų laukė pačių sudėliotas ir gėlėmis pražydęs žodis : VASARA bei kultūros centro darbuotojų ir pačių mokinių parengta programa. Užsuko į šventę ir Merė Popins, ir dainininkai, ir gimnazijos direktorė su pavaduotoja, kurios iškilmingai pasveikino geriausius šių mokslo metų mokinius. Metų pradinukas šiemet- Naglis Baranauskas. O kiek sportininkų, olimpiadų prizininkų paminėta... Skambant nuotaikingoms dainelėms antrokai su savo mokytoja V. Meškauskiene pirmieji įsijungė į šokio sūkurį, o kiti netrukus prie jų prisidėjo.

Visi 1-5 klasių mokiniai sėkmingai baigė mokslo metus. Lauksime jų visų- pailsėjusių ir sutvirtėjusių - rudenį sugrįžtant į gimnaziją.

 
Dabar lankosi
Mes turime 9 svečius online