Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Kalėdiniai renginiai

Paskutinę savaitę prieš žiemos atostogas, dvi paskutines dienas, Tytuvėnų gimnazijoje vyko kalėdiniai renginiai. Juose linksminosi mokiniai ir jų mokytojai.

Ketvirtadienį gimnazistai po parodų lankymo bei klasių valandėlių rinkosi į kalėdinį šou su muzikos grupe ,,Lotus‘‘. Aktų salėje vyresniųjų klasių mokiniai keturias valandas šoko, dūko, žaidė, o vakarėlį vedė šaunusis Irmantas.

Penktadienį, po klasių valandėlių, į karnavalą rinkosi penktų-aštuntų klasių mokiniai. Aštuntokai šį renginį vedė. Durpyne gyvenanti įvairių kartų šeima žiūrėjo filmukų miksus ir ginčijosi, kas įdomiau. Čia minėti ir „Liūtas karalius“, „Pelenė“, „Madagaskaras“, „Ledo šalis“, „Mikė Pūkuotukas“ bei daug kitų animacinių filmų. Klasių komandos parengė mažus spektakliukus pagal du iš pasirinktų filmukų. Programoje dalyvavo ir auklėtojų komanda. Po pasirodymų atėjo Kalėdų senis ir Snieguolė, vyko įvairūs žaidimai. Buvo renkamos ir gražiausios kiekvienos klasės kaukės. Tai Meškinas (Ovidijus 5), Aladinas (Naglis 6a), Ledo karalienė (Luka 6b), Princas (Danielius 7a), Raganaitė (Kamilė 7b) bei Senis iš Durpyno ir Kalėdų senis viename (Tomas 8). Vyko diskoteka.

Smagių, saugių ir malonių švenčių ir turiningų žiemos atostogų linkime visiems gimnazijos mokiniams ir mokytojams!

 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online