Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Kalėdinis šachmatų turnyras Kražiuose

Jau keletą metų Kražiuose organizuojamas šachmatų turnyras, kuris sukviečia dalyvius iš Šiaulių, Šilalės, Raseinių, Vilniaus,Tytuvėnų, Kelmės, Kražių. Tęsiant šią gražią tradiciją, gruodžio 8 d. Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centre vyko Kalėdinis šachmatų turnyras. Varžybose dalyvavo 30 šachmatininkų. Varžybos buvo vykdomos šveicariška sistema, 7 ratai. Kiekvienam žaidėjui buvo skiriama po 15 min. partijai. Pirmą kartą tokio lygio varžybose kartu su šaškių ir šachmatų būrelio vadove dalyvavo ir IIIga kl. mokiniai Rokas ir Lukas Bandžiukai. Džiugu, kad vaikinai įgijo patirties ir savo žaidimu padėjo komandai laimėti III-iąją vietą.

Geriausiai asmeninėse šachmatų varžybose sekėsi Remigijui Vereikiui iš Liolių, kuris surinkęs daugiausiai taškų tapo šio Kalėdinio turnyro nugalėtoju.

Renginį organizavo Kražių seniūnija, Kražių bendruomenė ir Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centras.

Mokiniams renginys patiko: buvo įdomu žaisti šachmatais su vyresniais dalyviais ir įgyti daugiau patirties. Labai patiko Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro jauki aplinka ir pateiktos vaišės. Turnyras tęsėsi 5 val., tačiau laikas labai greitai prabėgo.

Šaškių ir šachmatų būrelio vadove Lina Zaleckienė

 
Dabar lankosi
Mes turime 3 svečius online